Wrapframe til iOS vil give dine fotos nyt liv

 

Jeg har taget et kig på flere collage apps til iOS, og har været tilfredse med dem. Når det er sagt, så kommer Wrapframe med nogle friske ideer og mere end hundrede skabeloner til at give dig mulighed for at kombinere flere billeder i en enkelt præsentation. Du kan give dine fotos et frisk udseende, og anvende en af ​​27 filtre og / eller tekst for at afslutte dit mesterværk. Du kan gemme til din kamerarulle, eller dele dem via Instagram, Facebook, Twitter eller e-mail.

Med Wrapframe skal du blot vælge en skabelon, der indeholder plads til 2 eller flere billeder i den stil du ønsker, Næste skridt er at du skal vælge fotos fra dit kamerarulle eller tage nogle med iPhone eller iPad kameraet. Når billederne er på plads, kan du anvende filtre, eller tilføj tekst. En ting jeg ikke kan lide er, at hvis du vælger en stående retning til et foto, fordrejer appen billedet om til landskabs-tilstand, så det passer. Som et resultat, er du nødt til at være forsigtig med, hvilken slags foto du sætte sammen i en bestemt skabelon.

Der er masser af filtre, men jeg nået til det punkt, hvor de fleste filtre afleder opmærksomheden fra et godt billede. Teksten kan være nødvendig for at afslutte din collage. Jeg tror ikke, ​​de fleste billeder vil kræve tekst, men det er rart at have, hvis du har brug for det.

Gallery: Wrapframe

De fleste collage apps er forholdsvis enkle med det grundlæggende layout. Wrapframe er mere baseret på udsmykkede skabeloner. Der er en masse sort i de grundlæggende temaer, derfor tror jeg, at du vil finde nogle interessante måder at forbedre dine fotos.

Wrapframe er en universel app, og virker på alle telefoner fra 3GS fremad, og iPad og den 3. og 4. generation iPod touch. Wrapframe kræver iOS 4.3 eller nyere og er optimeret til iPhone 5.

appstore

Rating: