Gør din by ren og forsvar den mod skraldemutanter med skrald

Gør din by ren og forsvar den mod skraldemutanter med skrald

Trashers fra RGH Games er en samling af kendte spil sat sammen. Gus og Nico er to almindelige skraldemænd (selvom de tilfældigvis kender til de underligste våben og bliver hjulpet af en talende måge! ), som bliver kastet ind i et eventyr, da de snubler over den skurkagtige Dr. O, der har planer om at ødelægge alle de byer hun ​kan.

 

Trashers fra RGH Games

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trashers fra RGH Games

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spillet starter med en kort tutorial, hvor du skal navigere din skraldebil gennem gaderne i Surburbia. Saml alle skraldespande op på vejen, præcis som Pac-Man spiser prikker. Mærkeligt nok er der endda monstre, der bevæger sig langs gaderne. Men disse fyre er langt fra spøgelser. De er, ikke monstre, men mutanter af papirkurve, affaldssække og modbydelige bunker af snavs, der er kendt som Sludger, Junk Rochester og Alumiknight .

Trashers fra RGH Games

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du støder på et monster, skifter spillet til en mere “personal shooter” agtig bane. Gus og Nico vil stå ansigt til ansigt med monsteret, til gengæld vil de angribe og forsvare. Et skjold vil poppe op, hvilket indikerer en forsvars runde  hvor du skal kaste affaldssække ud for at undgå at blive ramt.

Trashers fra RGH Games

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vær dog på vagt overfor de giftige tønder. I spillets minispil, er du for eksempel. nødt til at sortere de forskellige flasker til deres respektive genbrugsspande.

iOS Download

App navn: Trashers fra RGH Games
GameCenter Support:  Ja
Pris:  7 kr

appstore

Android Download

App navn: Trashers fra RGH Games
Pris:  GRATIS

android market

Rating: