This is my body – Anatomi af børn

This is my body – Anatomi af børn

This is my body – Anatomi af børn er en iPad app, der lærer principperne for den menneskelige anatomi i en legende og engagerende måde. Den er udstyret med information om alle vigtige aspekter af den menneskelige krop i en smukt designet og illustreret app pakke.

Da Anatomi er designet til børn, er alle synspunkter sjove animationer og alt er fortalt af en ung pige. Før du starter, vil du være i stand til at vælge mellem 8 forskellige karakterer. Der er fire piger og fire drenge til at vælge fra. Anatomi gør en dyd ud af at nævne, at udseendet ikke påvirker, hvordan din krop fungerer, og at alle agenturer fungerer på samme måde – ethvert menneske er unikt, men vi er alle meget ens.

Når du har valgt din karakter, der er ni forskellige moduler til at studere, herunder: Hud, sanser, sult, vejrtrækning, hjerte, muskler, nerver, og skelet. I hvert afsnit kan du ved berøring og interagere med de forskellige elementer på skærmen for at lære om kropsdele eller deltage i aktioner, som at sætte en forbinding på en klippe.

Din karakter vil begynde fuldt påklædt, og efterfølgende mere og afklædt, så du lag for lag finde ud af, hvad kroppen er, lige op til grænsen Baseret app’ens indstillinger, kan du vælge, om din karakter til at blive vist helt nøgen (med kønsorganer, som kan identificeres) eller undertøj alene.

This is my body – Anatomi af børn er en god måde for børn at lære om deres kroppe. Det er meget spændende og sjovt for alle unge studerende og gøre, lære om den menneskelige krop sjovt og spændende.

iOS Download

App navn: This is my body
GameCenter Support:  Nej
Pris:  12 kr.

appstore

 

 

Rating: