Task Radar: En utraditionel grafisk designet opgaveliste, som gør det nemmere at få et overblik over de opgaver samt de kalenderaftaler der venter en.

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

 

Gennem årene har jeg haft lejlighed til at se en hel produktivitets og opgave styrings apps til iPhone. Faktisk har jeg dyppede tæerne i næsten dem alle, men jeg har aldrig set et program, der udfører opgavestyring på samme måde som Task Radar gør.

Det er uden tvivl en af de fedeste apps på området, og hvis du leder efter en unik visuel måde at analysere og administrere dine daglige opgaver, er der ingen bedre måde end Task Radar.

Task Radar udviklerne har virkelig tænkt ud af boksen, uden at gå på kompromis med, hvad en opgaveliste skal kunne gøre. Den leveres med alle de grundlæggende funktioner, du forventer af en opgaveliste, og det er super nemt og utroligt hurtigt at tilføje nye elementer til listen, sammenlignet med Apples egen påmindelser / opgaveliste. Den er også super hurtigt at tildele opgaver prioriteret rating samt at vedhæfte deadlines på.

Set fra et kritisk perspektiv er Task Radar ikke nytænkende nok omkring opgave planlægning, men hvad gør Task Radar værd at købe?

Heldigvis er den funktion, der griber mig mest en del af navnet på denne app! Bare det grafiske design i form af en radar, hvor alle opgaver ses som en lille prik. I midten af radaren er din nuværende tid, og du kan se 8 timer eller 8 dage ud i fremtiden. Du kan se prikkerne bevæger sig langsomt mod midten. Det betyder, at du kun skal koncentrere dig om opgaverne i din aktuelle tidszone.

Jeg må indrømme, at jeg godt kan lide app’ens let grafiske brugerflade, men samtidig designet er temmelig kedeligt. Kort sagt er Task Radar er ikke det knytnæveslag de andre apps på dette område mangler for at blive mere nytænkende. Task Radar er mere en havnerundfart end en boksekamp. Med det sagt, så er app’ens funktionalitet faktisk i toppen i forhold til andre.

Min endelige vurdering er, at Task Radar er sin vægt værd i guld. Drengene hos SockMonkey Solutions har virkelig udviklet et unikt koncept med en enkel grænseflade og en nyttig funktionalitet. Task Radar har ikke sat en ny standard, eller udfordret andre apps på dette område, men på trods af dette, de fortjener en solid rating for et veludført stykke arbejde.

iOS Download

App navn: Task Radar
GameCenter Support: Nej
Pris: GRATIS

appstore

Android Download

App navn: Task List
Pris: GRATIS

android market

 

Rating: