Bekæmpe de onde fjender med Han Solo og Chewie i den originale Star Wars: Assault Team
StarWars Assault Team

Så er der endelig et anstændig originalt Star Wars-spil fra LucasArts til iPad. Det er det andet Star Wars-spil fra LucasArts – og det er værd at tale om!

Du skal kæmpe alt det onde med en masse kendte helte, især vores gamle venner fra filmene, Han Solo, Chewbacca og elskede især R2-D2. Der er mange timers god underholdning og glæde i dette spil.
Du skal sætte dit hold af helte i en af ​​de 15 særlige mission; hvor nogle missioner går ud på at udføre en opgave inden for en frist af fx et par dage, og andre går ud på at flygte fra rumskibe og befri dine venner.
Du kan også vælge at spille en af ​​de 12 forfremmelse eller uddannelse missioner, hvor du vinder kompetencer som du kan bruge til dine helte for at gøre deres færdigheder stærkere, så du tjener nok credits til at træne dem.

Du kan også købe (for optjent kreditter eller perler) forskelle bokse, der kan hjælpe dig gennem missioner i menuen under Buy Hero Boxes.
Edit Team er formentlig en af ​​de vigtigste menuer i spillet. Her kan du sammensætte holdet til næste mission, vælg helte, forfrem helte eller sælg helte, hvis du har for mange. Men tjek deres kompetencer før du sælger dem.

I arenaen kan du kæmpe andre modstandere, hvilket er en mærkelig ting, når du essentielt kæmper mod dig selv, hvis din modstander kommer med det samme hold som dig.
Spillet er generelt let at styre, også i missionerne. Du vil blive guidet til det meste og skyde modstandere efter tur, det eneste du skal tænke på missioner er at bevare så meget liv som muligt, og din vurdering af hver kamp i missionen SKAL være hvem du skyde først ned. En fatal vurdering her kan koste op til flere helte livet,  helte du vil helt sikkert brug for i den næste fase af din mission.

Grafikken og musikken.
Grafikken er helt fantastisk og giver en umiddelbar følelse af at blive tilstede i spillet, men prisen for den fantastiske grafik er betalt, med rimelighed lange load tider, selv på iPad Air. Det er ikke noget, jeg vil kritisere og kalde en deal breaker for spillet, det tager måske tage max 30 sekunder at indlæse, og derefter kører missionerne uden afbrydelser – Det er en god pris at betale i dette spil.
Grafikken kan ikke stå alene, når det kombineres med de klassiske lydeffekter fra Star Wars filmene og Star Wars titel sange, er det dømt til at gå op til et højere niveau – som det gør.

Spil – missioner.
Du starter ud med Han Solo som netop har brudt ud af sit fængsel på Star Destroyer Devastator. På din vej ud, vil du møde flere “spændende” fjender der skal dræbes, så du befri dine gode kammerater som Chewie eller R2-D2. Der er 10 missioner, du skal gå igennem for at komme ud af Star Destroyer. Det er faktisk rimeligt let på det normale niveau. Når du har gennemført det normale niveau, går du videre til næste mission, hvor du skal gå ind i Wookiees landsbyen for at finde transmissionskoder.
Når du har gennemført en mission, og alle opgaver på normalt niveau, kan du gøre det samme igen på Heroic når den er færdig, kan du gøre det igen på Epic-niveau – og tro mig, det vil være meget svære at holde liv i dine helte gennem missioner som fjender som stiger støt i de efterfølgende niveauer.

Dommen
Hvis jeg sammenligner Star Wars Assault Team med det værste spil jeg har spillet, og det bedste spil jeg har spillet, har jeg ingen tvivl. Star Wars Assault Team er det bedste spil jeg har spillet i lang tid, det spørgsmål, vi forsøger at besvare, er, om det er det bedste spil der nogensinde er lavet?
Samtidig må jeg også være forsigtig med ikke at lade barndommens glæder til Star Wars gøre, at jeg bare give spillet topkarakter bare fordi det er Star Wars.
Generelt har drengene i LucusArts gjort et stort stykke arbejde. Jeg forventer et Star Wars-spil ligner og lyder som Star Wars og ikke bare et halvt forsøg på at kopiere noget originalt eller endnu værre, for derefter at ødelægge oplevelsen af ​​noget originalt

Jeg må indrømme, at mine forventninger er blevet opfyldt – men faktisk kun til en grænse, og hvorfor? Det har faktisk ikke noget at gøre med min kritik.
Nå du har nu lavet et spil – baseret på Star Wars uforudsigelighed, så er ikke surt til at blive tvunget ind i tur for tur skydning mellem modstandere og fjender. Jeg vil beslutte, hvem jeg vil bruge til at skyde med og hvordan, mens de andre genindlæses. Vi kender fra filmen, når de skyder laser geværer, at de kan skyde en hel salve af skud, I dette spil kan du kun skyde et skud før fjenden kan skyde et skud og derefter kan den næste helt i missions holdet, tage turen.
Derefter vil du også blive guidet til, hvor du skal klikke på for at åbne dørene og selve programmet, kontroller hvor du skal gå.

Jeg trækker mit hår i frustration – Arrgh!

Hvis vi ser på de mange positive aspekter af spillet – og der er mange!
Grafikken er virkelig fed og giver en medrivende oplevelse af spillet med de originale Star Wars lydeffekter.
Mange missioner og ikke mindst sværhedsgrader.
Mange timers sjov og ikke at glemme anerkendelsen af barndommens glæde.

Men der er ting, jeg er skuffet over. Når du vælger missioner, er det meget vanskeligt at swipe mellem dem, men det er det eneste sted i hele spillet dette problem eksisterer. Det er svært og tager lang tid at optjene credits, ædelstene eller energi i særdeleshed. Energi kan købes med ædelstene, men det er skuffende, at det skal tage så meget tid.
Det kan godt være, det lyder som om jeg er skuffet, frustreret og generelt negativt om Star Wars Assault Team – Det er jeg ikke, synes bare det er vigtigt at forklare den skuffende side i et spil, der kunne have været perfekt, men kun er virkelig godt.
Jeg opfordrer dig til at downloade spillet og spille det – det er helt gratis (bare passe på ikke at købe ædelstene).