Sådan sletter du alt personligt indhold på din iPhone eller iPad

guides

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

 

Står du overfor at skal sælge din iPhone eller iPad, for at del finansere indkøbet af en ny enhed, er det vigtigt at du har gjort dit for at sikre at iPhone eller iPad slettes for alle personlige oplysninger og indhold.

Før du sletter din iPhone eller iPad er det vigtig at sørge for at tage en backup af den. Dette kan du gøre med iCloud, eller med iTunes på MAC (eller PC).

1) Åben “indstillinger”

2) Tryk “iCloud”

3) Tryk “Find min iPad” (eller Find min iPhone)

iCloud - Find min ipad

 

4) Sluk for “Find min iPad

iCloud - Find min ipad

 

5) Skriv din adgangskode til dit Apple ID og tryk “Slå Fra”

iCloud - Find min ipad

 

7) Find min iPad er nu slået fra.

iCloud - Find min ipad8) Tryk “Generelt”, scroll ned og tryk “Nulstil”

Slet og nulstil ipad

9) Vælg “Slet alt indhold og indstillinger”

Slet og nulstil ipad

10) Indtast din adgangskode

Slet og nulstil ipad

11) Bekræft at du ønsker at slette iPad ved at trykke “Slet”

Slet og nulstil ipad