Sådan deaktiverer du Fotostream

guides

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

 

1) Åben “Indstillinger”

2) Tryk “iCloud”

3) Tryk “Fotos Til”

Fotostream

4) Sluk for “Min Fotostream”Fotostream

5) Bekræft at det er iorden at alle billeder i Fotostream slettes ved at tryk “Slet” (Den sletter ikke billeder i din kamerarulle.

FotostreamFotostream bliver slået fra…

Fotostream

Fotostream er nu deaktiveret, fremtidig billeder du tager med den enhed du har deaktiveret det på, ville ikke bliver delt med andre enheder.