Ny QuikioIO med quikbeam lader dig beame filer mellem iPhones og iPads

QuikIO har været en fantastisk løsning for at få dine filer fra din Mac til din iOS-enhed i et stykke tid nu, med AppleTV understøttelse tilføjet denne tidligere januar.

Men i dag, har denne app tilføjet endnu en stor funktion: muligheden for at sende dine filer fra iPhone til iPhone med den nye QuikBeam funktion, så du kan sende foto, video og andre filer mellem iPhones ved højere hastigheder end ellers tilgængelige. Udviklerne hævder, at funktionen vil sende ti fotografier i fuld opløsning i så lidt som et sekund, ved hjælp af et proprietært netværks intelligens, der finder den hurtigste vej mellem to iPhones kører QuikIO app.

Der er ingen øvre grænse for filstørrelsen og det fungerer via Wi-Fi, mobilt hotspot, og 3G / 4G netværks systemer. Du kan endda sende filer, du har hentet fra din Mac med QuikIO app til en anden iPhone der kører QuickIO.

QuikIO giver dig mulighed for at undgå at e-maile dig selv filer, eller betale for cloud-baseret lagring ligesom Dropbox. Du skal blot installere en app på din Mac (eller PC), og installere app’en på din iOS-enhed, og så kan du streame fotos, videoer og dokumenter til din iPhone eller iPad uden ekstra trin. Videoen afspilles uden konvertering, og så mange filer, som du vil, uden nogen lagergrænser.
Den nye QuickBeam funktion fungerer ligesom Bump gør, kun hurtigere, ifølge Michael Chen, QuikIO CEO og medstifter, er QuickIO betydeligt hurtigere, når det anvendes inden for Hjemmet med Wi-Fi.

appstore

 

Rating: