Moderedaktører inviteret til Apple’s Event Tirsdagmartinvesterlund

Af Martin Vesterlund

 

De der normalt bliver inviteret til disse events er typisk Apple og  generelle teknologi skribenter, anmeldere og bloggere. Men listen er tilsyneladende udvidet til at indeholde diverse modefolk. Hvorfor denne pludselig ændring? Dette indikerer at Apple lancerer en helt ny produktkategori på Tirsdag, sandsynligvis det efterhånden hypet iWatch.
Model watch fashion

Moderedaktører til Apple Event – Designer smartwatch på trapperne ?

Apple er meget interesseret i at ramme mode segmentet bedre, istedet for kun at være de kreatives og nørdernes religion. Dog har mange modefolk allerede taget iPhone og iPad til sig. At modefolk er inviteret med, må betyde at der bliver åbnet for at der kan laves 3 parts remme eller lign. (forudsat at det er et iWatch lignende produkt), som vi kender det med 3. parts apps og ikke mindst covers.
watch

Smartwatche i forskellige farver og designs efter eget valg ? Se mere den 9 September kl 19.

Hvis dette er tilfældet, vil det være et helt unikt produkt, der kan designes til det tøj man har på eller den tøjstil man har, hvor man i dag med iPhone og iPad er tvunget til de farver og den stil, Apple har valgt, medmindre du køber et cover, der ødelægger iPhone og iPads flotte design.
Tirsdag aften kl. 21, er vi alle blevet klogere.