Mine forventninger til IPega Multifunktionel Dual Audio Dock

produktanmeldelser

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

 

IPega Multifunktionel Dual Audio Dock

Jeg har netop bestilt IPega Multifunktionel Dual Audio Dock, som er en dobbelt opladerstation til iPhone og iPad. Men jeg venter på den skal komme så jeg kan anmelde produktet, vil jeg gerne dele min forventninger til en sådan gadget.

1) Min først forventning er at den oplader ligeså hurtig, som med mit original grad – Det er meget vigtig for mig at jeg får en opladning til 100% så hurtigt som det er muligt.

2) Min anden forventning er bekvemligheden ved at lade. Jeg forventer bare at jeg kan sætte min iPhone og iPad tiladning, uden problemer og med covers. Så kan du måske indvende at det tager jo kun et øjeblik at fjerne ens case, Ja, rigtigt, men det er o ikke “nemt eller bekvemt” – Jeg skal handle anderledes en jeg vil gøre med ladning på normal vis.

3) Min tredje og sidste forventning er at der ikke er alt for mange kabler med samt at byggekvaliteten er god.

Læs med når jeg anmelder IPega Multifunktionel Dual Audio Dock og se om den lever op til min forventninger til en oplader station