Forbedre din højtalertaler lyd væsentligt i hast med Logitech Tablet Speaker til iPad – Hvis du ikke har tid til at vente

produktanmeldelser

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

Logitech, Tablet, Speaker, iPad, appropia Logitech Tablet Speaker er et af de produkter, der måske ikke kan blæse dig væk dog bliver det et let impuls køb på grund af dens enkle, alsidige design og billig pris, hvis du forsøger at øge lyden af ​​din iPad til filmvisning. Den har også et indbygget genopladeligt batteri som bekvemtligt oplades med et mini USB.

Højttaleren – som er temmelig let kan clipses på toppen af din iPad og større Android-tabletter. Herefter sætter du ledningen i hovedtelefonstikket på din enhed, og du er klar til at gå igang.

Det er værd at bemærke, at clipsen åbner temmelig bredt, så der er et vist spillerum i forhold til, hvad du kan sætte den på.

Indenfor transportable højtalere er dette et okay produkt – men det er klart at du ikke får en lyd, som hvis du har et anlæg med en forstærker tilsluttet. Står du lige nu, og mangler en transportable højtaler, så er det et klart køb. Har du tid til at vente og researche lidt, så hvis der klart bedre løsninger på markedet. Derfor er min generelle dom at det ikke er produkt du skal investere i.

Såfremt du ønsker at købe det, så sælges det hos amazon, på nedenstående link.

Rating: