Den næsten-ultimative gaming oplevelse på iPhone
produktanmeldelser

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

 

Logitech har gjort det igen. Endnu engang viser logitech at de forstår gaming.

De er mest kendt for gaming tilbehør til PC, men med Powershell spilkontroller, viser de stor forståelse for spilstyring, og denne gang til iPhone.

appropia.dk

Logitech Powershell er en kontroller du sætter din iPhone 5 ned i. Herfra kan du med de klassiske konsol styring knapper, piletaster og X, Y, A & B kontroller spillet på din iPhone.

Køb Logitech PowerShell Kontroller her

Byggekvalitet
Powershell virker til at have en god byggekvalitet, men den har lidt plastik-ish over sig da du faktisk godt kan vride den frem og til, som dog stopper i det øjeblik, du lader iPhone glide ned i holderen. Bagsiden og siderne hvor du holder med hænderne, er belagt med et gummiagtig behageligt glidsikkert materiale, som sikre et godt greb på kontrolleren.

Knapperne reagerer for det meste fint – dog er der nogle problemer, som jeg vender tilbage til længere fremme i artiklen, Knapperne føles godt og reagerer på dine tryk.

Når iPhone er indsat i kontrolleren, kan du aktivere det batteri der er i kontrolleren til at lade iPhone op – så du kan faktisk lade din iPhone op mest du spiller, såfremt du på forkant har opladt det 1500mA store batteri i kontrolleren op.

Køb Logitech PowerShell Kontroller her

Spiloplevelsen
Som beskrevet et byggekvaliteten faktisk rigtig god, og lever op til hvad man forventer af Logitech, desværre føler spiloplevelsen ikke altid med, og det er ikke logitechs skyld.

Problemet med spiloplevelsen ligger i at der dels kun er 170 spil der understøttes af powershell kontrolleren og at spillene ikke altid understøtter de knapper du mener der er naturligt for dig.

Jeg har tit været ude for at der ikke er interaktion mellem kontrolleren og spillet. Så prøver man et andet spil hvor det virker, men fortsat ikke virker i det første spil før du har slukket og tændt telefonen og kontrolleren.

Når det så endelig kører, har du en fed oplevelse, og spillet at du via AirPlay og Apple TV kan kaste iPhone skærmen på storskærm og se der mens du styrer med kontrolleren.

Du kan blot forvente at ikke alle knap funktioner er understøttet, nogle gange er det nødvendigt at bruge touchskærm f.eks for at starte et spil. Har dog også oplevet at du under et spil kan blive nødsaget til at trykke på touch skærmen for at sigte.

Se liste med understøttet spil her.

Køb Logitech PowerShell Kontroller her

Powershell vs. Playstation
Kan man direkte sammenligne Powershell og Playstation? På nogle punkter kan du, så længe du husker på at Playstation er bygget til gaming. og iPhone er bygget til flere ting end blot gaming. Apple eller Logitech styrer ikke koden i spillene, så man kvalitetssikre funktionen af kontrolleren, Det kan Sony med Playstation.

Lige nu koster Powershell 120 kr. og fås kun til iPhone 5. Playstation koster ca 2700 kr.

Spil oplevelsen på Playstation er en helt helt anden og tåler absolut ikke sammenligning med Powershell og iPhone, dog er det ikke mega forskelle der er i spil.

Grafikken er super fin og super hurtigt og spiller du kun lidt og ønsker en spiloplevelse der minder om playstation så er det bestemt et godt og billigt alternativt, men det er klart at spil udvalget er i en helt anden verden til Playstation.

Køb Logitech PowerShell Kontroller her

Vi anbefaler
Er du super gamer, så køb en playstation eller xbox, du vil blive mest tilfreds med det.

Spiller du derimod kun en gang imellem og og du finder nogle af de spiltitler der er, interessant, så køb en Logitech Powershell til iPhone. Vi anbefaler dog at du har et Apple TV, for at få mest ud af oplevelsen.Rating: