Jumpin Jackabee er et udfordrende, vanedannende og flot designet arcade spil

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

 

Jumpin jackabee

Et par gange om måneden eller deromkring tillader jeg mig selv at fordrive nogle ledige timer med et spil der er fordybende og udfordrende, men som ikke kræver uger / måneder / år af engagement. Angry Birds, Plants vs Zombies, og World of Goo har alle været en del af min spil samling, og nu slutter Jumpin’Jackabee sig til denne unikt udvalgte gruppe.

Jumpin’Jackabee er et smukt designet og utroligt vanedannende puslespil, der indfanger ånden i 1980’erne’s arkadespil, i en smuk verden for sig selv.

Du er Jackabee, en sød meget sød kanin, dit mål er at hoppe langs en svævende blok struktur, opsluge æbler, power-ups og andre lækkerier, finde skjulte stjerner, og i sidste ende hoppe ned i et hul, der fører dig til det næste niveau. Selvom det lyder simpelt nok, er du nødt til at gøre dette og samtidig undgå en stadigt mere alvorligt serie af skurke som alle er opsat på at gøre dig fortræd.

Der er 18 verdener at låse op, hver mere udfordrende end den næste. De første 14 verdener går du nemt videre, hver gang du fuldføre det tidligere niveau, men de stjerner, du indsamler undervejs er nøglen til at frigøre de sidste fire verdener. Så mens det er muligt at fortsætte fra et niveau til det næste, uden at indsamle stjerner på hvert niveau, vil du nødt til at gå tilbage og finde dem, hvis du ønsker at gennemføre spillet uden at ty til en in-app køb.

Uanset hvor meget jeg hader FREEMIUM koncepter, skal det ikke ødelægge at jeg elsker Jumpin ‘ Jackabee. Eneste spillemæssig skuffelse er at finde, at mine fremskridt i spillet ikke bliver synkroniseret mellem iOS-enheder. Det ville have været dejligt at gå fra at spille på min iPad til at spille på min iPhone uden at springe et slag over. Jumpin’Jackabee er et næsten perfekt og helt vanedannende spil.

appstore1

 

Rating: