Hvad du skal forvente af iOS7? – Siri

Millioner af brugere, forventes at hente det nye styresystem, når det stilles til rådighed download. Vice president for Software Engineering hos Apple, Craig Federighi, sagde, at iOS 7 ville være “næsten som at få en ny enhed”.

iOS 7 kan prale med over 200 nye funktioner, iOS7 er den største ændring i udseendet og fornemmelsen af ​​iOS operativsystemet siden lanceringen af ​​den første iPhone tilbage i 2007

I denne artikel serie, vil vi i løbet af de næste 10 dage, gå i detaljer med nogle af de nydesignede og nye funktioner i iOS7.

I dag:  Siri

Siri i iOS 7 får et nyt udseende, en ny lyd, og nye kapaciteter. Den er udstyret med en nydesignet grænseflade, der fader ind oven på toppen af ​,​hvad der nu er på din skærm.
En klarere og mere naturligt klingende kvindelig eller mandlig stemme gør Siri endnu nemmere at forstå. Det er hurtigere til at besvare spørgsmål og den kontrollerer flere kilder, såsom Bing, Wikipedia og Twitter. Og Siri kan gøre flere ting som at tage opkald og spille voicemail.
Nu når du spørger Siri om noget, vil lydbølger bevæge sig hen over skærmen, som du kender det når Siri lytter og behandler af din forespørgsel.
Hvis du har spørgsmål, Siri har svar. Og du vil se dem direkte på skærmen. Endda web søgeresultater fra Bing. Så du ikke vil blive trukket ud af Siri og ind i Safari bare for at se den samme liste.
Siri nu references Wikipedia til at besvare dine spørgsmål.
Ønsker du at vide, hvad folk twitte om et bestemt emne? Nu skal du bare spørge.