Hvad skal du forvente af iOS7? – Safari

Millioner af brugere, forventes at hente det nye styresystem, når det stilles til rådighed download. Vice president for Software Engineering hos Apple, Craig Federighi, sagde, at iOS 7 ville være “næsten som at få en ny enhed”.

iOS 7 kan prale med over 200 nye funktioner, iOS7 er den største ændring i udseendet og fornemmelsen af ​​iOS operativsystemet siden lanceringen af ​​den første iPhone tilbage i 2007

I denne artikel serie, vil vi i løbet af de næste 10 dage, gå i detaljer med nogle af de nydesignede og nye funktioner i iOS7.

I dag: Safari.

Browsing er forbavsende bedre i den nye smukke Safari i iOS 7.

Knapper og barer, ligesom det forenede smarte søgefelt, forbliver skjult indtil du ruller ned, så du kan se mere indhold end nogensinde på din fuldskærmsvisning.

Med et swipe, kan du gå tilbage eller fremad mellem sider. Faner er nu stablet og du er ikke længere begrænset til kun 8. Enhver søgning i søgefeltet resultatere i foreslag fra bogmærker, historie og almindelige søgninger

Det er alt designet, så intet kommer i vejen eller nedtoner din browsing.

Se alle de webadresser i din twitter tidslinje, der er delt og hvad de havde at sige om dem. Læsning gennem artiklerne i din læseliste er hurtig og nem. Du kan blot rulle problemfrit fra den ene til den anden.

Masser af ting du gør på nettet darder kræver adgangskoder. Snart iCloud kan huske, kontonavne dine, adgangskoder og kreditkortnumre for dig. Og Safari vil træde dem automatisk, når du har brug for at logge på et websted eller shoppe online. Det virker på alle dine godkendte iOS7 enheder og Mac-computere, der kører OSX Mavericks. Og med 256-bit AES-kryptering, det er meget sikkert.