Hvad du skal forvente af iOS7? – Det helt nye design

Millioner af brugere, forventes at hente det nye styresystem, når det stilles til rådighed download. Vice president for Software Engineering hos Apple, Craig Federighi, sagde, at iOS 7 ville være “næsten som at få en ny enhed”.

iOS 7 kan prale med over 200 nye funktioner, iOS7 er den største ændring i udseendet og fornemmelsen af ​​iOS operativsystemet siden lanceringen af ​​den første iPhone tilbage i 2007

I denne artikel serie, vil vi i løbet af de næste 10 dage, gå i detaljer med nogle af de nydesignede og nye funktioner i iOS7.

I dag: Det helt nye design

Det nye design af iOS 7 sidestilles med minimalisme og enkelhed. Det nye design iOS 7 virker lysere, når det sammenlignes med det mørkere design af iOS 6 og ældre versioner. Det er en rigtig god ting. iOS 7 er en slags android inspireret, bare mange gange bedre.
Iøjnefaldende ornamentik er blevet strippet væk sammen med unødvendige barer og knapper til at sikre større fokus på, hvad der betyder mest for os: Vores indhold. Men ikke kun indhold har været en prioritet, også lettere kontrol over din enhed som er blevet forbedret med det nye kontrolcenter, som du finder ved at swipe op fra hjemknappen. Med en straks berøring har du total kontrol over din enhed, tommelfingeren op for Apple, for at gå hele vejen.
Den nye startskærm er supersej! Det skaber en følelse af flere dimensioner. De nye funktionelle lag Apple har lavet, giver en illusion af dybde, og gør det til en god oplevelse at bruge iOS 7.
Med iOS 7 kommer en stor opdatering til at holde dit indhold sikker, med den nye Activation Lock, vil ingen tyv kunne få adgang din enhed, uden at dit Apple-id.
iOS 6 har været igennem en oprydnngsproces, hvor hver eneste detalje er blevet forbedret. Det føles som om jeg har fået en ny enhed.