Hvad du skal forvente af iOS7? – AirDrop

Millioner af brugere, forventes at hente det nye styresystem, når det stilles til rådighed download. Vice president for Software Engineering hos Apple, Craig Federighi, sagde, at iOS 7 ville være “næsten som at få en ny enhed”.

iOS 7 kan prale med over 200 nye funktioner, iOS7 er den største ændring i udseendet og fornemmelsen af ​​iOS operativsystemet siden lanceringen af ​​den første iPhone tilbage i 2007

I denne artikel serie, vil vi i løbet af de næste 10 dage, gå i detaljer med nogle af de nydesignede og nye funktioner i iOS7.

I dag:  AirDrop

Afsendelse af et billede eller et dokument, via MMS, iMessage eller e-mail er fint. Men hvis personen er lige ved siden af ​​dig, kan en MMS, iMessage eller en e-mail pludselig føles som alt for mange trin.
Nu kan du bruge AirDrop til iOS. Med AirDrop kan du hurtigt og nemt dele fotos, videoer, med kontakter og alt andet fra enhver app med en dele-knap.
Bare tryk på Del, og vælg den person, du vil dele med. Modtageren får en meddelelse, der tager dem lige ind i app’en. AirDrop gør resten ved hjælp af Wi-Fi og Bluetooth. Ingen opsætning nødvendig. Og overførsler er krypteret, så lige meget, hvad du deler, er det meget sikker.