Forårsag kaos som vampyr og smit verden omkring dig med Vampires – Infect Them All

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

 

Et arkade spil, hvor du kommer til at forårsage kaos som en vampyr.

Vampires ligner det første spil der udkom. Der er tre vampyrer at vælge i forhold til de fem eller seks zombier. Jeg ville ønske, der var flere at vælge, men hver enkelt tilbyder noget forskelligt . Du er nødt til at inficere et vist antal mennesker for at låse ting som nye karakterer op. At være en vampyr er ikke let, da mennesker ikke så nemt spiser hjerner. Fra min erfaring er Vampyr håndlangere i stand til at konvertere mennesker så spillet er en smule langsommere. Til gengæld får du en række speciel angreb.

Hver vampyr har hans eller hendes evner. En vampyr har et flot angreb, en anden har kan bliver til en sværm af flagermus, og en tredje har flagermus missiler. Fjenderne er frustrerende til tider, da de er stærkere, brutale og har deres egne evner. Når mennesker er vrede er det sværere at inficere dem, så vær forsigtig med status effekter som panik og lignende. Når et menneske er ved at dø, er du nødt til at handle hurtigt for at inficere eller genvinde livet.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=RgeKllMVRAo’]

Denne app understøtter Game Center og OpenFeint for resultater og ranglister. Samlet set er dette spil ligesom originalen med et par tweaks, der gør det sjovere.

Infect Them All : Vampires ligner sin forgænger. Grafikken er skarpere og baggrunden har er lidt mere detaljeret. De mange forskellige fjender giver en dybere indlevelse i denne meget mere zombie version. En indlevelse som musikken, ligesom i det første spil, understøtter flot, i den første tid. Musikken bliver desværre kedelig efter utallige gentagne loops.

 Infect Them All : Vampires koster 7 kr i App Store. Der er dog også en gratis version tilgængelig, hvis du ønsker at give dette spil en chance. Alt i alt, er Vampires et mere behageligt koncept i Infect Them Alle spil serien, og jeg kan varmt anbefale det.

http://www.youtube.com/watch?v=PqWV0s0VoI8

Detajler:

Appnavn: Infect Them All Vampires
GameCenter Support:  Ja
Pria:  7 kr

appstore

 

 

Rating: