iMsg Editor fra Apps4Life

iMsg Editor fra Apps4Life er en app, der giver lidt liv til dine IMessages og SMS-beskeder! iMsg Editor giver dig mulighed for at redigere dine SMS-beskeder ved hjælp af følgende funktioner:

• Farvede bobler
• Glødende tekst
• Farvet tekst
• Ghost tema tekst
• Kursiv skrifttyper

Du kan også bruge fed, understregning eller kursiv i din tekst. Det var på tide, der var en app som denne! Når du nu i dag kan tilpasse alt, hvorfor så ikke dine SMS-beskeder?

iMsg Editor er meget nem at bruge. Når du første gang åbner app, vil det spørge dig, hvad du vil bruge – de tilgængelige muligheder for at vælge fra er farvede bobler og farvet tekst eller kursiv. Lad os sige, at du har valgt farvede bobler. Så vil der blive vist dine muligheder – sort, rød, orange, gul, oliven grøn, neon grøn, blå, aqua, lilla, pink og brun. Hvis du vil vælge en farve, skal du blot trykke på den specifikke farve fane, du ønsker. Din primære skærm vil skifte til den farve du har valgt. For at skrive din besked, skal du blot trykke på den farvede skærm og et tastatur vil poppe op.

Når du er færdig med din besked, tryk knappen “Udført” (done) i øverste højre side af skærmen. Din besked vil blive vist i den farve du har valgt til din boble. Når du er klar til at sende din egen tekst, trykke på knappen, der siger “Klik her for at sende sms.” En skærm vil poppe op og forklare, at beskeden er blevet kopieret til din udklipsholder, og du skal indsætte det i en SMS-besked til at sende. Hvis du er klar til at sende det, bare trykke på “MMS”.

Hvis du mener der er noget, du ønsker at ændre eller redigere, skal du blot trykke på “OK”. Ved at trykke på “OK” vil tage dig tilbage til din primære skærm, så du kan redigere din tekst yderligere. Når du trykker “Multimedier”, vil telefonen åbne op for en tekstbesked, og du vil derefter vælge din modtager. Bare tryk hvor du normalt skriver og evnen til at “paste” (indsæt) vil komme op. Når du indsætter dit budskab, din custom-made SMS-besked fra iMsg Editor poppe op på din skærm! Det er så cool at se de meget lyse og levende farver, der vises på et sted, hvor der før kun var i sort og hvid. Der er vejledning i at bruge denne app. Vejledningen er temmelig grundlæggende, så bør du nok kun bruge det til din første tekst.

Jeg er allerede afhængig af iMsg Editor! Jeg sender sjældent en besked uden at bruge denne app. Jeg ønsker at tilpasse mine tekster, så de virkelig vise min personlighed, hvilket er ganske sjovt.

Rating: