Grundlæggerne af World of Warcraft har nu skabt: HeartstoneHeartstone for iPad and iPhone Review

Grundlæggerne af World of Warcraft har skabt Heartstone, heroes of warcraft spil til iOS blandt andre platforme. Heartstone er som et brætspil, hvor du kan vælge mellem 9 forskellige helte, med hver deres særlige magiske kort. Du skal vælge en helt at spille, og enten spille med automatiserede kortsæt, eller selv vælge dit kortsæt. Med dette gjort, er du klar til at bekæmpe en anden helt.

Starten
Når du starter Heartstone, anden gang, vil du have dagens quests at vælge. Vælg den ønskede Quest. Den næste ting at du skal overveje er, om du kan spille Ranked Play, at spille Practice eller for at spille The Arena. Mit råd for det første spil er at spille Practice, for at få følelsen af spillet. Når du har valgt en af ​​de muligheder, kan du i det næste vindue vælge dit kortsæt (Læs mere om kortsæt i denne artikel). Tryk Vælg for at fortsætte med at spille. I Practice kan du vælge dig en helt til kamp. I Ranked Play og The Arena, vil Heartstone vælge for dig, og automatisk starte spillet. I Practice skal du trykke på Play for at spille.

Kortsæt
At vælge den rigtige sæt af kort er udgør ca 70% chance for at vinde. Hvert kortsæt indeholder 30 kort. For at vælge et kortsæt, skla du vælge blandt de kort du ejer. Tryk My Collection. Tryk på New Deck og begynd at opbygge dit kortsæt.
Hvor sætter du bedst dit kortsæt op? Jeg henviser til en Google-søgning. Der er en masse gode steder med game tutorials.

Slaget
Når du kæmper med en anden helt, vil I stå over for hinanden på et brætspil. Første ting at gøre, er at bekræfte dine startkort på din hånd. For hver tur, vil du få et kort til dit kortsæt til din hånd. Ved at trykke på  kortet kan du se de kræfter, som kortet kan gøre. Heltene starter med 30 livs kreditter, din mission at vinde kampen ved at angribe heltens liv kreditter til denne ingen har tilbage og dør.
Hvordan er det bedst at spille dette spil? Jeg henviser til en Google-søgning. Der er en masse gode steder med game tutorials.

Generelle ting
Du kan tilføje venner, som har tilmeldt sig med et navneskilt. Så kan du og din ven spille mod hinanden. Du kan også købe kort i butikken. Du betaler med guld du har vundet ved at spille Ranked eller The Arena, men du kan også købe kort. I Indstillinger kan du vælge niveauet af Master Volume samt Music Volume. Vælg mellem 12 sprog.

Dom
Jeg vidste ikke, hvad der ventede! Denne form for fantasy ting er virkelig ikke en af ​​mine favoritter – jeg gætter min fantasi har en defekt. Jeg har en, eller to gange spillet World of Warcraft i 30 minutter eller deromkring, uden at få wow øjeblikke.
Med det sagt, så er det et temmelig sjovt og udfordrende spil, som jeg nød i kort tid. Det er ikke noget med spillet. Jeg tror, ​​at nogle typer af spil er for forskellige grupper af mennesker; det er bare ikke min gruppe.

Jeg kan se, hvorfor Heartstone er at fange folk; du kan opbygge din helt, vinde kampe med taktik og forståelse af, hvordan kortene kan forbedre deres magi til at være endnu mere kraftfulde.
Heartstone er designet godt og lydmaterialet sætter stemningen for slaget. I mine flere ugers test har jeg ikke fundet nogen fejl.

Kan du lide fantasy, magi og World of Warcraft – er dette spillet for dig. Er du nysgerrig? Så download det, og prøv det – det er gratis. Selvom jeg ikke fik nogen wow øjeblikke, får du måske
Prøv det – Jeg giver det 4 stjerner af 5 mulige.

Rating: