Hjælp He-Man med at komme Skeletor til livs

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

He-Man: Det mest kraftfulde spil i universet er et actionfyldt platform spil om, selvfølgelig, He-Man, den mest magtfulde mand i universet.

Sammenlignet med succeser som Transformers og G.I. Joe er i dag, var He-Man en af de hotteste tv-serier fra min ungdom i 80’erne.

Chillingo og GlitchSoft har som joint venture, begge arbejdet hårdt på He-Man: Den mest kraftfulde spil i universet Spillet er designet til at ligne den klassiske lørdag morgen tegneserie, fyldt med kendte ansigter, som Man-At-Arms, Orko, Beast Man, Mer og Hordak.

Spillet foregår på tværs af syv zoner, og som sædvanlig er Skeletor i gang med skumle planer som skal snyde He-Man og skaffe ham nøglen til slottet Grayskull. Hvilket selvfølgelig betyder at der er lagt op til mange kampescener.

Det superseje ved de fleste miljøer, er at de er destruerbare, så du kan skære igennem metal kasser, stensøjler og andre objekter. Du kan tjene op til tre guldstjerner pr scene.

Under rejserne, er det smart at samle ædelstene op, da de fungerer som valuta. Vær også på udkig efter skjulte H’er, disse vil låse et væld af bonus indhold op, alt fra figurprofiler til klassiske tegneserie covers fra 80erne og lign.

iOS Download

App navn: He-Man: The Most Powerful Game in the Universe
GameCenter Support:  Ja
Pris:  19 kr.

appstore

Android Download

App navn: He-Man: The Most Powerful Game in the Universe
Pris:  7 kr.

android market

 

Rating: