Fakturer og før regnskab med dine kunder på den hurtigste måde med FreshBooks

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

 

FreshBooks, iphone, ipad, appropia

FreshBooks iPhone app, giver dig mulighed for at administrere erhvervsmæssige udgifter og kunder på farten, for at sikre korrekt fakturering.

Hvis du allerede har en konto, vil du blive bedt om at give dit domæne og login-oplysninger til godkendelse. Ellers kan du oprette en konto direkte fra app’en.

Svarende til online-tjenesten kan du bruge FreshBooks til iOS til at oprette fakturaer, tælle timer, styre omkostningerne og behandle betalinger direkte fra din telefon. Udover at bruge FreshBooks til fakturering, kan du også administrere dine kunder, uanset om du har brug for at opdatere dine kontaktoplysninger eller give en tid estimat på en opgave.

Når du opretter en faktura, kan du logge din service som enten “tid” eller “emne”. Desværre vil hver jobbeskrivelse (såsom strategi , skrivning, møde osv. ), som du har oprettet på nettet ikke overføres til den app, så du er nødt til manuelt at indtaste disse.

Styring af omkostningerne er ret enkel: Du skal bare indtaste fakturabeløbet, eller snuppe et billede af en kvittering. Du kan kategorisere det, tildele den til en bestemt kunde, tilføje noter, og selv anvende de nødvendige skatter. Når du er færdig med at tilføje omkostninger, kan du klikke på “Flere handlinger” til at konvertere dem til en faktura og sende den til en klient. App’en holder styr på, hvilke udgifter blev faktureret, og hvad der ikke er.

Freshbooks bemærker, at rapporter ser bedst på den store skærm, hvilket er grunden til den apps rapportering funktionen vises i Safari. Her kan du se udgiftsbilag, kvitteringer, gennemgang af timesedler, og så videre. Du kan også vælge at få disse rapporter sendt til dig.

FreshBooks virker fint i Danmark, som både laver sekventielle fakturanumre (som kræves af SKAT ), og du kan også sætte momsen op, så den indsætter og beregner det fulde beløb. Det tog mig 5 minutter inklusiv setup at sende en regning ud til en klient. Bemærk, at den elektroniske betaling sker ved hjælp af PayPal.

Men der dog skår i glæden! FreshBooks er ikke gratis, som alle andre tjenester, tager de sig betalt.

– Op til 3 klienter er gratis.
– Op til 25 klienter koster omkring 115 kr pr måned.*
– Og 2 ubegrænset pakker med noget andet indhold til 175 kr, 230 kr pr måned .

Min endelige vurdering er, at FreshBooks til iOS er imponerende ligetil og utroligt brugervenligt. FreshBooks er som at få en ny madras , når du vågner op om morgenen efter, uden smerter af at have ligget forkert. FreshBooks fjerner din smerte med fakturering og skat, og du kan fokusere på, hvad du ønsker; At udføre det job, du kan lide.

Uanset om du selvstændig (freelancer) eller arbejder med et team (små virksomheder), hjælper denne app dig med at undgå papirarbejdets efterslæb. Kort sagt så er FreshBooks en fremragende app.

iOS Download

App navn: FreshBooks Cloud Accounting
GameCenter Support:  Nej
Pris:  GRATIS (Kræver abonnemnt ved over 3 klienter)

appstore

Android Download

App navn: FreshBooks Cloud Accounting
Pris:  GRATIS (Kræver abonnemnt ved over 3 klienter)

android market

 

Rating: