Er du til robotkrige? Så er EPOCH.2 lige noget for dig.Er du til robotkrige? Så er EPOCH.2 lige noget for dig.

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

 

EPOCH.2 er et intenst FPS spil. Mellem bunkerne af rusten, slået og slidt metal, delt udover ødemarken, skal du angribe andre robotter imellem ruinerne.

Det er et spil, hvor niveauet og intensiten er stødt stigende. Spillet er ikke indbegrebet af elegance, men du forstå hurtigt hvad spillet går ud på; ryd banen for fjender, overleve, og går videre til næste bane.

For at slå en fjende ihjel, skal du blot trykke på et mål så dit sigte fokuserer på målet og spillet sørger for at udløse en savle mod målet. Udover et maskingevær har du også håndgranter og en raketkaster med. Du har også en speciel funktion som får tiden til at gå langsom, så du kan ramme et hurtigere mål præcist. De skal dog bruges sparsomt.

Ved at swipe en finger til venstre eller højre kan du udføre forskellige undvigelsesmanøvre. Swipe ned for at gå i dække og reloade, swipe op for at svæve i kort tid. Dette er det vigtigste skridt til din rådighed, og du bliver nødt til at bruge den til at undgå de værste skader.

Epoch2

Niveauerne er korte og skarpe, undertiden med boss-kampe, og altid hektisk mod slutningen, når dit liv er lavt. Før hvert niveau får du af vide hvilke våben og rustning kombination der vil være bedst.

Du er nødt til at købe forskellige våben til forskellige niveauer, og det er ikke altid let at have kontanter nok på forhånd for at sikre, at du kan få det rigtige udstyr. Du kan dog sælge våben tilbage til en brøkdel af prisen, men du ved aldrig, hvornår du får brug for det våben igen.

For hver bane du gennemfører bliver niveauerne hårdere og smartere og langt mere tilbøjelige til at dræbe dig.

Epoch 2 har lært af nogle af de fejl forgængeren lavet, men det har ikke rigtig bevæget skabelonen meget. Der er stadig sjovt at skyde dig vej gennem spillet, men det føles som om du ikke rigtig bliver taget med i stemningen. Grafiken er fantastisk, udfordringer gode og lyden perfekt.

Der ligger en del timers underholdning i dette spil.

appstore

android market

Rating: