Hjælp din bil med at bekæmpe kriminelle i hårde gademiljøer i Car toons!

Car toons

Car toons fra FDG Entertainment er et platform puslespil, der foregår i en verden hvor din bil får chancen for at kæmpe mod dumme kørere. Dine handlingsmuligheder i spillet f.eks at give en ulovligt parkeret køretøj et løft så den falder ned i afgrunden. (Vær dog forsigtig ikke at følge ham i afgrunden.), skubbe de onde ud over kanten eller udpeg deres parkeringsplads til din indenfor et begrænset tidsrum.

Din mission er kort sagt at dræbe de onde, parkere din bil og afslut mission så hurtigt, at du optjener tre stjerner.

Gåderne er forhindringer, for eksempel, er du nødt til at regne ud, hvordan man kommer til en platform, der er langt over bilen og som også er fuld af sprængstoffer eller balancere en bil usikkert på et vakkelvorn bord.

Hver bil har en særlig evne. Brandbilen har raket hastighed. Politibilen kan rotere og flippe til den modsatte retning, Ambulancen kan hoppe. Evner kan ikke anvendes på alle tidspunkter. Nogle gange kan du kun bruge én evne på en mission, og du skal derfor beslutte, hvilken bil der vil gavne dig og din mission mest.

Der er 100 niveauer i de ni verdener. Hver gang du starter en ny verden, der er nye typer af forhindringer lavet til at forhindre din mission. Hvis du ikke synes det er svært nok, øger du blot sværhedsgraden.

Skulle det blive for svært, kan du tilkalde kranvognen, den sørger for at du springer niveauet over og rykker frem til næste. Du skal dog være opmærksom på at der kun er fem potentielle spring.

Selvom spillet er meget let, er det underholdende. Er du i forvejen fan af platform puslespil spil vil du nyde de mange udfordringer, der venter dig i disse hårde gademiljøer. Er du ny i genren, så blot glæd dig.

Skal du bruge 7 kr i App store på at købe spillet? Ja! Du får ret meget og lang tids underholdning for blot 7 kr. Car toons! set udefra kan måske virke lidt tamt – men der ligger en seriøst udfordring og venter. KØB KØB KØB.

iOS Download

App navn: Car toons! fra FDG Entertainment
GameCenter Support:  ja
Pris:  7 kr.

appstore

 

 

Rating: