Burger Bustle HD fra BigFish Games

Fås i en gratis version og en fuld version for 24 kroner

Jeg ved, hvad du tænker … “har jeg virkelig brug for er en fødevare time management spil.” Har jeg ret? Nej? Jeg tænkte det nok!

App Store er allerede begyndt at bryde med disse titler, herunder den populære Diner Dash Deluxe og Order Up! Big Fish Games synes at mene, at alle har brug for en særlig ingrediens. Big Fish Games har udgivet deres nyeste titel, Burger Bustle HD til iPad.

Burger Bustle HD er en fest for øjnene

Hvis du nogensinde har spillet en af ​​de mange time management spil tilgængelig til iOS, vil du straks blive fortrolig med spillet. Formålet med spillet er at overtage en restaurant og tjene på at servere retter til de mange kunder så hurtigt som muligt. Hver kunde, har som i det virkelige liv, forskellige behov og krav, der skal opfyldes.

Big Fish Games viser nogle af funktionerne i Burger Bustle HD som:

• Servere lækker mad hurtigt
• Arbejde hurtigt for at behage alle kunder
• Få hjælp fra opgraderinger, der øger din hastighed
• Tjen stjerner for at være en top restaurant

Som du kan se, er spillet ikke det mest inspireret af “funktioner”. Jeg synes ikke at Burger Bustle HD bringer noget nyt til genren, som vi ikke har set før. Hvis du er en fan af time management spil, er det et spil for dig.

Burger Bustle HD har været tilgængelig i et par måneder nu, men den nye fulde version og iPhone-version har netop set dagens lys.