Leg gud over menneskeheden med Babel Rising 3D

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

Babel Rising 3 for iPad - Appropia Magasine - appropia.eu

Inde på kontorene i Ubisofts hovedkvarter i Montreuil i Frankrig, er der mange kreative ressourcer. Ressourcer som udviklede fantastiske spil som Prince of Persia , Assassins Creed og Ghost Recon, blot for at nævne et par stykker.

Nu har de samme ressourcer udviklet Babel Rising 3D, en fantastisk titel til et spil.

Som fanget i tidligere tiders herlighed og kvalitet, besluttede jeg at hente deres nye titel på min iPad, begyndte spillet og BOOOM! Var det mere end jeg nogensinde forventet eller var jeg skuffet ?

Spillene tager det historiske og grafik fra Bibelen som udgangspunkt, og ved første øjekast ser det temmelig godt ud. Babel Rising 3D præsenterer næsten konsolkvalitet i 3D grafik med meget passende lydspor. Touch kontrolen er den dog en anden sag, den vil tage tid at mestre – og kun kombinationen af held og vanvittige tryk på skærmen, fører til succes i de første 2 niveauer.

Babel Rising 3D har over 15 niveauer af stigende sværhedsgrader, gameplayet er i al sin enkelhed, at lege Gud ved at fyre med lyn, bolte og flammer imod de vedvarende mennesker for at forhindre dem i at bygge deres konstruktioner.

Spillets handling føles meget tamt, ulønsomt og sætter dig tilbage i en følelseløs tankegang.

Så er jeg skuffet? Sammenlignet med spil historien hos Ubisofts, havde jeg forventet mere. Gameplayet og lyden ender med at blive irriterende, og den taktik skal udføres til perfektion, det er bare ikke det spil jeg ønsker at spille i længere tid ad gangen, blot for at blive en mester i taktik. Selvfølgelig vil spillet appellere til nogle spillere, men for almene bruger er bønnerne beklageligvis ikke blevet hørt.

Min dom for det samlede spil, er 3 stjerner og kun fordi det er en rigtig godt koncept med fremragende grafik.

iOS Download

App navn: Babel Rising 3D fra UBISOFT
GameCenter Support:  ja
Pris:  19 kr.

appstore

Android Download

App navn: Babel Rising 3D fra UBISOFT
Pris:  GRATIS

android market

 

Rating: