Alt du bør vide om Apple Watch

Apple annoncerer Apple Watch

Apple Watch

Apple har officielt annonceret det længe rygtet iWatch som officielt: Apple Watch. Præcis inden for 50 millisekunder og har en safir krystal skærm, Apple Watch er en omfattende sundheds-og fitness enhed. Apple kalder det en af ​​de mest præcise og markante nyskabelser, de nogensinde har lavet.

Apple Watch kombinerer teknologi og mode. Med fokus på tilpasning og personalisering, vil Apple tilbyde mange forskellige muligheder, herunder et 18K guld bånd. Da Apple Watch vil kombinere fitness tracking, kan sensorerne på undersiden, hente en vifte af information om netop din sundhed og træning. 

Apple Watch kører sin egen tilpassede brugerflade. Fra hvad vi hørt, vil Apple Watch kræve iPhone interaktion, hvilket betyder at ikke-iPhone-ejere ikke vil være i stand til at synkronisere med det.

Apple Watch lader ved hjælp af MagSafe

magsafe_apple_watch

Hvordan oplader du et Apple Watch? Hvis du er fortrolig med Apples MagSafe opladning fra MacBook serien af bærbare computere, så er du halvvejs der med i hvordan Apple Watch oplader. Dit stik med kabel du ser hængende fra bagsiden af ​​uret, er MagSafe oplader stikket, det gør det muligt for Apple at holde uret helt forseglet. Ingen Lightning-porte, bare et kabel og et specielt designet MagSafe-stik.

Apple understøtter en række forskellige remme til Apple Watch


Skærmbillede 2014-09-10 kl. 06.05.32

Apple Watch, vil understøtte en række forskellige remme, herunder læder, rustfrit stål og meget mere.

Apple siger, at Apple Watch vil være “lige så meget om teknologi som det handler om smag” Der vil være en sport bånd med en elasotmer, der er designet til sved modstand. Der vil også være en kvalitets læder rem med indlejrede magneter og en moderne læderrem, der lukker med en solid metalspænde


Der vil også være en rustfri stål rem, der er 2,6 mm tyk. der er enkelt lukke med en magnetisk fastgørelse. Priser ukendt i skrivende stund.

En ny brugerflade er udarbejdet til det nye Apple Watch

Skærmbillede 2014-09-10 kl. 06.09.06

Apple siger, at de bevidst har skabt en ny brugergrænseflade for at skabe den bedste brugeroplevelse på dit Apple Watch. At Krympe iOS ned til at passe i en lille firkantet skærm var ikke optimalt, da skærmen er for lille, så derfor skabt Apple denne nye måde for dig at interagere med dit Apple Watch.

“Displayet registrerer også kraft, helt bogstaveligt ved at tilføje en ny dimension til brugergrænsefladen,” Sagde Apple-designer Jony Ive  “Vi er nu på en overbevisende start – designer teknologi til at blive båret, til at være helt personlig.”

I sit design overvejede Apple at fusionere digital med det analog. Der er en digital krone på siden af ​​uret og infrarøde lysdioder og dioder hjælper med at oversætte de roterende bevægelse og navigere brugerfladen.


Med den digital krone på Apple Watch giver det brugerne mulighed for at zoome ind og ud og rulle igennem lister uden at blokere for skærmen. Uret kan fornemme touch og kraft.

Interaktion med uret kan også ske med stemmen via gennem diktat.

Uret fornemmer, når du hæver dit ur, for at kontrollere tid eller meddelelser, så den tænder for skærmen, ved den bevægelse og lader dig stryge gennem information effektivt.

En knap under kronen går direkte til venner.

Uret selv er drevet af en ny Apple S1 processor.

Apple Watch sport har indbygget sundhedsovervågning.

Skærmbillede 2014-09-10 kl. 06.09.53

Apple Watch vil indeholde en pulsmåler på bagsiden af uret front. Med brug af både synligt og infrarødt lys gennem safir linser vil uret kunne måle din puls, og takket være tilslutning med din iPhone, kan du få GPS tracking med samt anslå din daglige kalorie forbrænding.

Hele systemet er designet til at hjælpe mennesker på tværs af alle typer og fitness niveauer, og måler aktivitet og fremskridt gennem særlige workout regimer, hastighed og distance, samt et resumé når du er færdig med en træningssession. Alt dette data er gemt i iOS 8 Sundhed app og kan levere data til andre apps og tjenester.


Båndene er sved og kemikalieresistent, og højttaleren er vandtæt, så det bør være i stand til at håndtere din mest besværlig træning. En iPhone vil være krævet for at gøre brug af alt.

Apple Watch kommer i tre varianter og to størrelser

Skærmbillede 2014-09-10 kl. 06.10.42

Apples nye Apple Watch vil komme i tre forskellige modeller, der passer til næsten alle. Fra sporty til det luksuriøse, vil du være i stand til at få netop det udseende, du ønsker. Hver vil være tilgængelige i en mindre størrelse for folk, der ikke har et stort håndled.

Standarden Apple Watch kommer med et poleret 316L rustfrit rem, og er egnet til daglig slid.

Apple Sport Watch har, en hårdere skærm og i stand til at modstå en mere aktiv livsstil.

Apple Watch Edition kommer i 18 karat guld, for de, der ønsker lidt luksus.

Alle versioner vil blive tilbudt med en mindre rem til folk, der har et mindre håndled.

Apple gør alt, hvad de kan for at få os alle iført et ur, der passer til vores behov, og ser ud på den måde, vi ønsker det skal se ud. Vi kan ikke vente med at få et kig på alle de modeller, som de bliver tilgængelige.

Apple Watch understøtter mange forskellige ur fronter

Apple-watch-editions

Apple Watch vil understøtte en række forskellige virtuelle ur fronter. Watch fronterne kan tilpasses ved ændringer i farve, data i et stopuret og hvad kronen skal gøre når den drejes.. Udover almindelig analog type urs fonter, vil der være mere esoteriske designs som f.eks en astronomi urskive.

Siri kommer indbygget i Apple Watch

Apple Watch vil komme med indbygget Siri integration, så du ikke længere behøver at hive din iPhone ud for at komme en forespørgsel.

Hvis du nogensinde har brugt Siri på en iPhone før, vil oplevelsen være meget det samme, bare skaleret ned på Apple Watch skærmstørrelse.


Som tidligere nævnt, vil Apple Watch kræve, at du også har en iPhone, den kan danne par med.

Apple Watch prissætning starter ved 2000 kr. og er til rådighed i begyndelsen af ​​2015

Hvis du er interesseret i at købe et Apple Watch når det er stillet til rådighed, vil det koste dig mindst 2000 kr. Med tre forskellige udgaver, vil Apple Watch prissætning være dikteret af, hvilken version af uret, du ønsker at købe. Apple har ikke annonceret noget videre end startende priser, men hvis vi skulle gætte, vil 2000 kr prispunktet sandsynligvis være til Sport Edition med en billigere kvalitet rem. Mindst én model vil være til rådighed til at købe i starten af ​​2015.

Apple har annonceret tre forskellige udgaver af Apple Watch 

Apple Watch
Apple Watch Edition
Apple Watch Sport