Apples drømme om kunstig intelligens & pengeløst samfund

Apples drømme om kunstig intelligens & pengeløst samfund

Apple har planer om at udvikle en bedre kunstig intelligens og et pengeløst samfund. Æbleproducenten ønsker at væve kunstig intelligens dybt ind i vores liv, Først skridt et et pengeløst samfund.

Apples planlagte forskningscenter i Japan vil derfor spille en afgørende rolle i løfte disse planer til et helt nyt interessant niveau og Japan som netop har fået skubbet Apple Pay ud. Apple Pay er nemlig blevet udrullet så den er tilpasset Japans allerede nuværende system, derfor ser ud som om at kunderne meget hurtigt bruge Apple Pay som standard betalingsløsning.

Apples avanceret forskning og udviklingcenter i byen Yokohama, forventes at åbne i december. Forskningscenteret vil fokusere på “deep engineering.” Med en så dybegående forskning betyder det at kunstig intelligens kommer til at krydse alle produkter og bruges på måder, som de fleste brugere ikke engang kommer til at tænke over, hvor kunstig intelligens håndterer opgaver transparent, som at huske, hvor bilen er parkeret, eller tilbyder sange du kan li at høre.

Tim Cook beskriver konceptet som  Tony Starks J.A.R.V.I.S, fra Iron Man filmen, skal arbejde mere bag kulisserne med intelligent opgavestyring. Vi behøver ikke at tænke på at interagere med, og det er langt mere proaktiv end reaktiv.

Det betyder ikke, Apple er ikke ønsker at for at forbedre Siri. Siri platformen halter bagefter Amazons Alexa og Microsofts Cortana, og uanset hvor godt Apples kunstig intelligens er vi vil stadig behov for en effektiv måde at interagere med det.

Et Pengeløst samfund er fremtiden.
Tim Cook, ser også Apple Pay som fremtiden for et pengeløst samfund, med de asiatiske markeder som katalysator. IPhone 7 understøtter til Japans Felica kontaktløse betalings standard i denne måned, som netop det næste skridt i at bevæge sig væk fra kontanter.

Apple vil gerne være en katalysator for at tage penge ud af systemet. De tror ikke, at forbrugere kan lide kontanter. At fjerne kontanter vil tilbyde både komfort og sikkerhed. Du behøver ikke at huske at hæve penge, og du ikke har nogen penge til at få stjålet eller tabt.

Overgangen til et virkeligt pengeløst samfund er ikke så nemt som at vedtage en standard. Der er stadig et betydeligt antal mennesker, som ikke ønsker eller ikke kan få en bankkonto, og det er i øjeblikket en nødvendig del af et pengeløst og mobilt betalingssystem.

Medmindre teknologivirksomheder, banker og regeringer kan finde en måde at løse problemet på vil vi ende op med et nyt kastesystem: dem, der kan betale pengeløst, og dem, der ikke kan, de grupper bliver skubbet endnu længere ud til udkanten af samfundet. Det er et interessant problem for Apple at overvinde.