Mine forventninger til Apple’s iPad og MAC Oktober keynote

newsroom

martinvesterlund

Af Martin Vesterlund

 

Så har Apple kaldt til forsamling fo 3. gang i år. Denne gang er det en iPad og MAC event

Hvad forventer jeg denne gang:

Udover nye MAC’s, 4K displays og Yosemite’s udgivelse, forventer jeg at der kommer en ny iPad mini og en ny iPad air 2 samt en 13″ iPad plus.

Alle iPad kommer med Touch ID og kamera samt chips fra iPhone 5s. iPad Air vil også være tyndere, have bedre skærmdesign og mulighed for at få den i guld udgave.

Nyt Apple TV forventer jeg også, Det bliver sikkert en simpel opdatering, med bedre chips, men man kunne håbe på at de giver den fuld gas på at gøre den mere gaming orienteret, så Playstation 4 og Xbox One fik lidt konkurrence og med det nye Metal der giver dødlækker grafik ligger det jo lige for.

Jeg ville også ønske at Apple TV fik indbygget antennestik og elektronisk programguide, og at man kunne optage udsendelser direkte på iCloud Drive.

Muligheden forlægger også at Apple TV bliver hovedkilden til at kontrollere dit hjem med HomeKit. Det skulle virke på den måde på at når Apple TV er logget på en iCloud konto, bliver andre iOS enheder spurgt om at åbne HomeKit appen og du bliver spurgt om du fjernstyre dit hjem.

Herefter starter en sikkerhedssynkronisering via iCloud nøglering. Herefter kan Apple TV bliver brugt til fjernkontrol af hjemmet med hvilken som helt iOS enhed med Homekit på det samme WI-FI netværk.

Denne løsning betyder at, hvis du forlader hjemmet uden at slukket lyset og du har Phillips Hue lys systemet, at lyset automatisk slukker, eller skruer ned for temperaturen i hjemmet etc.

Endeligt kan det være, at vi får flere detajler om Apple Watch.

Så alt i alt, bliver det en meget spændende keynote.

Apple oktober keynote ipad mac