3 tips til Notes! – Brug “På min iPhone” Noter

Jeg tager en masse noter på min iPhone og iPad. Nogle af dem er mindre end nyttige. Den lille app, er min redning i så mange tilfælde. Så fordi jeg bruger den så meget, Er her et par tips om at få mest muligt ud af den medfølgende note app fra Apple.

Brug “På min iPhone” Noter

Hvis du er bekymret for sikkerheden af de notater du indtaster, så bør du nok låse de vigtigste. Du kan vælge at gemme visse noter kun på den ene eller den anden i enhed fremfor at synkronisere dem alle igennem iCloud. Så hvis du f.eks er tidligt uge med gaveindkøbende til næste jul, kan du holde notat din iPhone alene, så familien ikke finder det på den fælles iPad, der er logget ind på din iCloud-konto. Smart!

Der er 2 måder at gøre det på:

Måde 1 – Gem alle notater på min iPhone

 1. Gå i “Indstillinger”
 2. Vælg “Noter”
  3 tips til Notes! - Brug "På min iPhone" Noter
 3. Under “Standardkonto” klik og vælg “På min iPhone”
  3 tips til Notes! - Brug "På min iPhone" Noter

Måde 2 – Gem kun nogle notater på min iPhone

 1. Åben “Noter” app’en
 2. Klik på “Noter” under “På min iPhone” sektionen
  3 tips til Notes! - Brug "På min iPhone" Noter
 3. Listen over notater som ligger på min iPhone vises
 4. Klik på ikonet for “nyt notat”, nederste i højre hjørne
  3 tips til Notes! - Brug "På min iPhone" Noter
 5. Herefter vil dette notat, kun ligge på i iPhone

Du kan også benytte samme metoder på din iPad, der hedder funktionen blot “På min iPad”

Næste tip >